Links

Links til puljer og fonde

Foreningstilskud

Foreningstilskud.dk er et fundraising redskab rettet specielt mod foreningslivet - alle foreninger i Jammerbugt Kommune kan anvende puljeoversigten gratis! Udover en tilskudsdatabase på ca. 200 fonde og tilskudsmuligheder indeholder den nye tjeneste også en guide over fundraising for foreninger samt et månedligt nyhedsbrev.

Jammerbugt Kommune har købt et kommune abonnement ved Foreningstilskud.dk som giver et ubegrænset adgang for et ubegrænset antal brugere fra samtlige foreninger i Jammerbugt Kommune til alt indhold samt alle ydelser og tjenester på siden.

§ 18 tilskud til frivilligt socialt arbejde

I Jammerbugt Kommune kan foreninger, organisationer eller grupper, der udfører frivilligt socialt arbejde, to gange om året søge om tilskud til frivilligt socialt arbejde.

 

FLAG Jammerbugt

Det er FLAG’ens mål med de udpegede indsatser som fx at skabe jobs, udvikling af virksomheder og nye aktiviteter at bidrage til en positiv udvikling for området.

 

Lokale og Anlægsfonden

Fonden udvikler og støtter byggeri inden for idræt, kultur og fritid og tilbyder desuden rådgivning. Der stilles krav om faciliteter af arkitektonisk og funktionel kvalitet, som kan inspirere og skabe flere, bedre og nye muligheder for aktivitet.

 

Friluftsrådet

Friluftsrådet støtter projekter, som fremmer befolkningens friluftsliv og naturforståelse.

 

LAG Jammerbugt- Vesthimmerland

 

LAG Jammerbugt-Vesthimmerlands primære formål er at bidrage til udvikling i
områdets lokalsamfund.

 

Landdistriktsudvikling i Jammerbugt Kommune

Lars Haagensen - Tlf. 72 57 74 54 - Mobil 41 91 24 54 - lah@jammerbugt.dk

Andrea Kuzevski - Mobil 41 91 28 97 - akv@jammerbugt.dk